1 / 5
2 / 5
3 / 5
4 / 5
5 / 5


11-04-2018

Leuke artikel over ons optreden over anderhalve week in Kortenhoef.05-04-2018

Het is bijna zover!!!!!
14 april spelen we voor het eerst met de nieuwe bezetting. Dat is echter bij een besloten feest. Maar de week daarop, 21-04-2018, is iedereen welkom bij Oranjepop in De Fuik in Kortenhoef!!!!!
Het dak gaat er zoals 2 jaar geleden weer helemaal af!!!!!
08-11-2017

Ook Martijn heeft besloten om onze band te verlaten. Hij was weer eens toe aan een nieuwe uitdaging.
Vanaf heden is Jurre onze nieuwe gitarist.
Martijn, bedankt voor alle mooie jaren bij Tape-That en Jurre welkom bij de band!!!!
29-10-2017

Helaas gaat Jelle onze band verlaten. Gisteren hebben we tijdens een zeer geslaagd optreden in De Heeren van Aemstel afscheid genomen van Jelle.
Jelle, bedankt voor alle jaren dat je vol passie bij ons gespeeld hebt en succes met je nieuwe uitdaging op het muzikale vlak.
We hebben inmiddels een waardige vervanger gevonden. Niels is vanaf morgen onze nieuwe drummer. Welkom in de band, Niels!!!!!
18-02-2017

Zeer geslaagd uitje met de band bij "Real Life Escape" in Maarssen. We zijn een heel aardig eind gekomen, maar helaas waren we er niet in geslaagd om binnen een uur uit de escape room te ontsnappen. Maar dit was onze eerste keer en dan ook meteen één van de moeilijkste van Nederland.
29-01-2017

Tijdens het eerste optreden van het nieuwe jaar in Nieuw-Vennep hebben we een aantal nieuwe nummer kunnen uitproberen. Zoals verwacht sloegen ze enorm aan. Bij het volgende optreden weer een aantal nieuwe nummers.


03-12-2016

De komende tijd is het wat rustig wat optredens betreft. Dat geeft ons de gelegenheid om het repertoire weer flink uit te breiden met nieuwe nummers voor het komende seizoen.


26-11-2016

De website is wederom vernieuwd en is tevens responsive gemaakt. Het is nu dus ook goed te bekijken op mobieltjes en tablets.


08-10-2016

Na een wat rustige eerste set werd het toch echt gezellig in de feesttent op de kermis in Ankeveen. Tijdens de 2de set werd het drukker en kwam het publiek lekker op stoom waardoor het meteen een stuk aangenamere temperatuur werd in de tent.


Zie foto's en video's bij MEDIA.


23-09-2016

Ook al was het de 4de keer dat we in de Heeren van Aemstel gespeeld hadden, het blijft toch altijd leuk. Het geluid was weer goed en het publiek deed weer lekker mee.


18 september 2016 - Dam tot Damloop, Amsterdam

18-09-2016

Vandaag hebben we op de Dam in Amsterdam gespeeld bij de Dam tot Dam fiets classic. Het was heerlijk warm en zonnig en erg leuk om voor de deelnemers en het overige publiek te spelen.Na het optreden heeft Frits ons rondgevaren over de grachten van Amsterdam. We hebben er een hele gezellige namiddag en avond van gemaakt.
09-09-2016

Vandaag was het de grote dag voor Frits en Miranda!!!! ...de bruiloft en een geweldig feest op een boot.
We wensen jullie heeeeel veel geluk samen en bedankt voor de gezellige dag!!!
26-04-2016

Het was echt super druk tijdens ons optreden op koningsnacht in De Rustende Jager in Nieuw-Vennep. Morgen, op koningsdag, spelen we daar weer, maar dan buiten.


09-04-2016

Eerder dan verwacht stonden we voor de 3de keer in de Heeren van Aemstel. Dit keer uitgebreid op video opgenomen door Roy.
Zie video opnames bij MEDIA of kijk op YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=8LDNEGpE5vM


25-03-2016

Ook nu was het weer een groot succes in de Heeren van Aemstel. Waarschijnlijk zullen we er nog wel vaker spelen.


17-10-2015

Het optreden bij de Heeren van Aemstel was een groot succes, zo'n succes dat we volgend jaar weer terug mogen komen.
Zie foto's bij MEDIA.
08-06-2015

Zo.... weer even bijkomen van een heerlijk weekend in Belgie. We hebben het echt naar ons zin gehad. We zaten het hele weekend goed verzorgd met aanhang in 3 huisjes, beschikbaar gesteld door de organisatie. Het was schitteren weer, dus we konden heerlijk zwemmen, sporten, wandelen, BBQ-en etc etc... oh ja, en natuurlijk ook optreden :-) Het optreden op zaterdag was een groot succes. Het publiek ging weer lekker uit z'n dak!!!! ...en wij zoals altijd ook natuurlijk.
25-04-2015

Na een paar kleine optredens hebben we met deze bezetting onze eerste grote optreden gehad tijdens Koningsnacht in Kortenhoef. Het was erg druk en super gezellig en hebben zoals beloofd het dak eraf gespeeld. Zie foto's bij MEDIA.

Frits heeft een geweldig mooie display gemaakt met de bandlogo erop.
Goed werk Frits!!!
01-02-2015

Tape That maakt een nieuwe start met een gedeeltelijk nieuwe bezetting, een gedeeltelijk nieuw repertoire en een volledig nieuwe website. We zijn er weer helemaal klaar voor!!!

Back to top