1 / 5
2 / 5
3 / 5
4 / 5
5 / 5

Boekingen of informatie?

Mobiel: 06 12889951
E-mail: info@tape-that.nl

Yvonne: Vocals

Favoriet Tape That nummer: Ik kan niet kiezen... Dan maar een guilty pleasure, de WHAM! Medley.
Waarom is het altijd feest met Tape That? ....Wij beleven zo'n lol aan met elkaar muziek maken en dat delen we graag!
En verder wil ik nog kwijt...Tape That live.........feel the energy!!!


Back to top

Frits: Vocals

Favoriet Tape That nummer: "Alles is liefde" van Blof.
En verder wil ik nog kwijt... Er moeten meer feestjes en festivals komen in Nederland! Laat de live muziek maar aan tapethat over!
Frits zingt alsof zijn leven ervan af hangt en misschien is dat ook wel zo. Er gaat geen dag voorbij zonder dat de stembanden van Frits worden aangespannen. Een aantal jaren volgde Frits professioneel zangles bij zangdocente Lisa Boray en zij hielp Frits om de kneepjes van het vak te leren. Want zingen is een vak! Met de stem als instrument. Frits is een entertainer en knalt het liefst met nummers van Robbie Williams, Blof en Jason Mraz. Okay? Everybody Ready? Let's do it!!!


Back to top

Peter: Gitaar


Back to top

Jelle: Drums


Back to top

Roy: Basgitaar

Favoriet Tape That nummer: "Treasure" van Bruno Mars... gewoon omdat het een lekker nummer is en leuk om te bassen.
En verder wil ik nog kwijt... Ik heb nog nooit in zo'n gezellige band gespeeld... en dat gevoel stralen we ook uit op het podium.
Roy speelt al vanaf z'n 8ste gitaar en vanaf z'n 12de basgitaar. Hij heeft in heel veel verschillende soorten bands gespeeld, maar van origine is hij een funky bassist. Zo af en toe is dat ook wel te horen bij deze band. Zie ook www.rmve.nl.


Back to top

Edwin: Keyboards

Ik speel al jaren keyboards en heb in verschillende coverbands gespeeld. In oktober 2015 ben ik bij Tape That begonnen en kan nog steeds niet zeggen welk nummer ik het leukst vind. Eigenlijk vind ik alles leuk om te spelen. Het belangrijkst is dat het publiek de nummers die wij spelen leuk vind en tot nu toe is ons dat aardig gelukt.


Back to top

Emiel: Saxofoon

Favoriet Tape That nummer: "Diggin' on James Brown" van de Tower of Power, dat is voor een blazers het non plus ultra: lekkere vette funk. En zeker sinds we er onze eigen mash-up met Kiss van Tom Jones van hebben gemaakt.
En verder wil ik nog kwijt... kom gewoon een keer luisteren! Maandagavond, MPP, Soest. Weet je meteen hoe tof het klinkt, en hoe gezellig het is...
Emiel is ooit bij de harmonie (van Vleuten) als achtjarige begonnen met blazen, op een klarinetje. In de puberteit kwam de tenor-sax erbij, want dat is veel cooler in schoolbandjes. Ook is daarmee jarenlang 1e tenor, en later 1e alt bij BigBandBalance uit Vleuten gespeeld. Na een 7 jarige break wegens werk in het buitenland was bij terugkeer in Nederland de muzikale agenda gauw gevuld. 2e tenorsax bij BBB, en knallen met driekoppige blazerssecties bij twee verschillende coverbands, waarvan TapeThat & The HillBackHorns er een is. Zojuist is aan de instrumentenfamilie een Akai EWI 4000s toegevoegd zodat ik (hopelijk) binnenkort wat jaren 80 synthesizer klassiekers van het juiste synthesizer geluid kan voorzien met deze electronische sax!


Back to top

Alex: Trompet


Back to top