1 / 5
2 / 5
3 / 5
4 / 5
5 / 5
Boeking, vragen, informatie?

Als je ons wilt boeken of als je vragen hebt neem dan even contact met ons op.
Mobiel: 06 12889951 (Frits)
E-mail: info@tape-that.nl


Informatie

Tape That is een 8 mans formatie bestaande uit drums, bas, toetsen, gitaar, trompet, saxofoon, zanger en zangeres. Klik eventueel hier links op de individuele namen.
We hebben een repertoire van ballads tot soul, van disco tot rock, engels- en nederlandstalig. Wij zijn van alle markten thuis. Zie setlist.
Uiteraard kunnen we op verzoek ook speciale nummers instuderen.
Jij bepaalt mede wat er gespeeld wordt, het is tenslotte jouw feest of evenement.

Tape That denkt mee

Tape That zorgt niet alleen voor de muziek maar denkt ook mee over hoe ons optreden op jouw feest of evenement kan slagen.
We zorgen voor genoeg contact van te voren en weinig contact op de gelegenheid zelf, zodat jij ook zelf volop kan genieten van jouw eigen feest.
Tape That denkt ook aan jullie gasten door de meest geschikte geluidsapparatuur mee te nemen i.p.v. met een standaard set te werken.
Wij bespreken goed van te voren om wat voor gelegenheid het gaat. Aan de hand daarvan stellen we een geluidsplan op en besluiten dan wat voor apparatuur we daarvoor mee moeten nemen.
Uiteraard is er voor een intiem feestje of bruiloft van 150 tot 200 man ander geluidsapparatuur vereist dan voor een optreden in de buitenlucht of professionele feesttent met bezoekersaantallen van 500 tot 1000 man, of zelfs meer.
Wij denken graag met je mee.

Volg ons op Facebook en Google+
Connecties, relaties en links:
Back to top